Lamborghini Urus er den italienske bilproducents første Super SUV. Den nye superbil kommer på gaden i 2018 og bliver Lamborghini's tredje produktionsmodel sammen med sine to-personers super sportsvogne Aventador og Huracán.Fakta:
4,0 liter V8 twin-turbo motor med 650 hk og 850 Nm drejningsmoment for maksimal ydelse
Acceleration 0-100 km / t i 3,6 sekunder og tophastighed 305 km / t
4WD system med aktiv drejningsmomentvektor og firehjulsstyring til perfekt håndtering
Carbon keramiske bremser, adaptiv luftfjedring og aktiv rullestabilisering for maksimal sikkerhed og komfort
Op til seks forskellige kørselsfunktioner + EGO-tilstand tilgængelig via 'Tamburo' køredynamikvælger

 

Dansklærere foretrækker undervisningsmidler, der virker dårligt. Det viser ny antologi en undersøgelse af det kommercielle marked for læremidler i faget dansk. I de hyppigst anvendte bøger er der fokus på stavning, litterær analyse og trænende arbejdsformer, der ikke er det vigtigste, når man skal være dygtig i faget.

Fords F-650 kører som brandbil, kranbil, mobile-home og som Super Truck. Den er halvt bil. Halvt lastvogn. En bulldog på fire hjul.

Pensionist Kurt Rasmussen fortæller her, hvordan hans drømme om at rejse ud i verden blev skudt i sænk af hans hjemkommune.

Den amerikanske soldat Robert Jenkins drak 10 øl og i ungdommeligt overmod krydsede han grænsen til Nordkorea. Han beretter om et liv i det lukkede land, hvor han fik tæsk, blev fængslet og måtte arbejde for staten. Efter 40 år i Helvede lykkedes det ham at komme ud af landet og flytte til Japan. 

Strukturerne i de offentlige systemer er for dårlige til at møde familier med udsatte børn i øjenhøjde. Medarbejderne snakker om familierne i stedet for med familierne. Mange forældre oplever derfor at indsatser er meningsløse, og forældrene risikerer at blive fastholdt i en position som marginaliserede og uden tro på egne ressourcer. Det var nogle af pointerne da forskere og praktikere mandag den 30. oktober mødtes til debat om indsatsen for udsatte børn.

Den flyvende bil er opfundet, og producenterne er klar til at sende dem i luften. Men alligevel bliver det nok ikke rigtig til noget...

Caroline Wozniacki er rykket tre pladser frem og er nu nummer tre på ranglisten over verdens bedste kvindelige tennisspillere.

Best rated