Deadlinepress.dk følger aktiemarkedet Deadlinepress.dk følger aktiemarkedet Wikimedia

Aktier, banker, Bitcoin

Written by  jul 06, 2016

 

Nordeas eksperter giver deres bud på 2018: Forvent endnu et stærkt aktieår!

Investeringsstrategerne i Nordea giver deres bud på markederne næste år og er klar med en dom: 2018 bliver endnu et godt aktieår.
Det globale økonomiske opsving holder dampen oppe i det kommende år, og virksomhederne vil tjene stadig flere penge, lyder analysen. Aktier forventes at give et afkast på 8-12 pct. i 2018.

Læs hele artiklen på Nordea Investor

Bitcoin i gallopperende vækst

Ingen aner, hvor det ender. 1 bitcoin nærmer sig nu 100.000 kr. men i morgen er tallet nok et andet...

 

Kampen om Bitcoin

Den 16. november eller deromkring vil Bitcoin blive splittet op i to, eller man kan sige, at den kendte Bitcoin får selskab af en ny og konkurrende version - Bitcoin Gold. Ingen ved om den gamle Bitcoin eller den nye vil vinde, men der står stærke kræfter bag begge de to Crypto-valutaer. Måske vil en af dem falde til Jorden med et brag, måske vil begge protokoller stige i kursværdi - det bliver op til markedet.
To artikler her beskriver situationen: FORBES og COINDESK

 

Aktier eller fast ejendom

Du skal spare op i både aktier og fast ejendom, men hvor meget af hver? Modregning i pensioner har stor betydning for dit valg mellem aktier og fast ejendom. LÆS ARTIKEL HER


Danskerne har fået øjnene op for de billige passive investeringer, skriver dagbladet Børsen 15.10:

Her kan du se, hvad forskellen er på Aktiv og passiv forvaltning af investeringer

Når du investerer, hvad enten det sker gennem investeringsforeninger eller direkte i værdipapirer, er det vigtigt at skelne mellem aktiv og passiv forvaltning.

Aktiemarkedet belønner de koldblodige: Når globale konflikter stjæler fokus, gælder det om at stå fast som investor. Blog af chefstrateg Tine Choi. 13.10.

 

13.10.2017: Et globalt økonomisk opsving og stærk indtjening i virksomhederne gør aktier attraktive i øjeblikket, og Danske Bank har især appetit på europæiske og amerikanske aktier. enerelt nyder amerikansk økonomi godt af et stærkt momentum, og den svækkede dollar har styrket virksomhedernes konkurrenceevne og indtjeningsudsigter.

Seniorstrateg: Tal fra USA giver anledning til at se med forstærket appetit på amerikanske aktier. Det skriver Investorview.dk Læs her.

Deadline Press bringer regelmæssigt finansielle nyheder, primært om aktiemarkedet og begivenheder, der påvirker markederne. Det danske aktiemarked følger ligesom resten af verdenen i store træk USA. Deadline Press følger de internationale finansnyheder med særligt blik på tendenser fra USA, og når de toneangivne aktiemarkeder åbner i Sydøstasien. Vores nyhedsuddrag er ofte hentet fra Yahoo Finance, Business.dk, Euroinvestor.dk, Danske Invest, Forex Factory m.fl.

 
 
 • Deadline Press
 • Last modified on torsdag, 07 december 2017 05:27
  Flemming Thomsen

  Uddannet cand. phil fra Københavns Universitet. Freelance-redaktør af tidskrifter og magasiner, udarbejdelse af nyhedsbreve, redigering og markedsføring på internettet. Har arbejdet med international ejendomsformidling, virksomhedsrådgivning herunder etablering af udenlandske selskaber, handel på nettet og som iværksætter af netbutikker.

  Journalistik og kommunikation: Redaktionsarbejde for Børsen Internet, Bolig Berlin (informationschef og medstifter), Danske Markedsøkonomer, freelanceredaktør SAM-DATA/HK.

  Levering af artikler til Berlingske Tidende, Politiken, Dagbladenes Bureau, BådNyt, UD & SE, Computer Reseller News m.fl.

  Website: www.deadlinepress.dk

  Best rated