Flemming Thomsen

Flemming Thomsen

Uddannet cand. phil fra Københavns Universitet. Freelance-redaktør af tidskrifter og magasiner, udarbejdelse af nyhedsbreve, redigering og markedsføring på internettet. Har arbejdet med international ejendomsformidling, virksomhedsrådgivning herunder etablering af udenlandske selskaber, handel på nettet og som iværksætter af netbutikker.

Journalistik og kommunikation: Redaktionsarbejde for Børsen Internet, Bolig Berlin (informationschef og medstifter), Danske Markedsøkonomer, freelanceredaktør SAM-DATA/HK.

Levering af artikler til Berlingske Tidende, Politiken, Dagbladenes Bureau, BådNyt, UD & SE, Computer Reseller News m.fl.

Website URL: http://www.deadlinepress.dk Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lamborghini Urus er den italienske bilproducents første Super SUV. Den nye superbil kommer på gaden i 2018 og bliver Lamborghini's tredje produktionsmodel sammen med sine to-personers super sportsvogne Aventador og Huracán.Fakta:
4,0 liter V8 twin-turbo motor med 650 hk og 850 Nm drejningsmoment for maksimal ydelse
Acceleration 0-100 km / t i 3,6 sekunder og tophastighed 305 km / t
4WD system med aktiv drejningsmomentvektor og firehjulsstyring til perfekt håndtering
Carbon keramiske bremser, adaptiv luftfjedring og aktiv rullestabilisering for maksimal sikkerhed og komfort
Op til seks forskellige kørselsfunktioner + EGO-tilstand tilgængelig via 'Tamburo' køredynamikvælger

 

Fords F-650 kører som brandbil, kranbil, mobile-home og som Super Truck. Den er halvt bil. Halvt lastvogn. En bulldog på fire hjul.

Den amerikanske soldat Robert Jenkins drak 10 øl og i ungdommeligt overmod krydsede han grænsen til Nordkorea. Han beretter om et liv i det lukkede land, hvor han fik tæsk, blev fængslet og måtte arbejde for staten. Efter 40 år i Helvede lykkedes det ham at komme ud af landet og flytte til Japan. 

Den flyvende bil er opfundet, og producenterne er klar til at sende dem i luften. Men alligevel bliver det nok ikke rigtig til noget...

Caroline Wozniacki er rykket tre pladser frem og er nu nummer tre på ranglisten over verdens bedste kvindelige tennisspillere.

Her ser du verdens mest kraftfulde påhængsmotor. Den er udviklet fra en V8-motor, der normalt ligger i en Cadillac Sedan. Motoren er for bådejere, der vil spare dæksplads og have flere kræfter på havet. Kvaliteten er høj, og det samme er prisen

To amerikanere har bygget en båd uden sidestykke: Du kan springe op af vandet, lave en skrue, dykke ned og komme op igen. ”Seabreacher”giver en oplevelse af at kunne bevæge sig i vandet som en delfin

I den specialbyggede ”Speedbird” vil den 34-årige engelske tv-vært Hannah White forsøge at sætte verdensrekord over en sømil som den hurtigste kvinde på havet i et sejlfartøj. I dag holder en amerikansk windsurfer rekorden med knap 35 knob. Hannah White satser på at komme op over de 40 knob

Best rated