Musik fra 1900-tallet, som du aldrig har hørt... Musik fra 1900-tallet, som du aldrig har hørt...

Road Band

Written by  jul 20, 2016

Road Band, dansk band fra begyndelsen af 1980.

I denne udgave af bandet, som havde skiftende medlemmer, er det Lars Verdich sang og acc. guitar, Preben Espesen sang og lead guitar, Kurt Mortensen sang og keyboard, Flemming Thomsen bas og Bøncke på trommer. Optaget i 1984 sådan cirka. Den første sang "Fra Panama til Terra del Fuego" er skrevet af Lars Verdich. Alle sangene her er optaget i en kælder, som ikke havde meget tilfælles med et studio udover, at der ingen vinduer var og at man kunne lukke døren ind til "båndoptagerrummet" :) hvor Ove sad og drejede på en 12 kanals mixerpult, hvor to af kanalerne ikke virkede. Til gengæld kan man høre, at der her er tale om en vaskeægte analog optagelse (først senere konverteret til en Mp3-fil). Det er ren historie fra dengang verden ikke var gået af lave og man drak Rød Tuborg.

Fra Panama til Terra del Fuego latinrock


"Har du set mit hjerte" er skrevet af journalist Tina Haag, Espe synger lead.


"Jeg er så lykkelig" er skrevet og her sunget af Kurt Mortensen. En dejlig sang. Lige i øjet godt komponeret. Høre bare:


Her er en hybrid af en sang med bærende elementer fra classic hard rock, der dog ikke kan skjule den vildrådighed over overgangen til en ny tid, som var svær at indfange, før det var sent og alt bare blev sort. :)


 

 

 • Deadline Press
 • Last modified on torsdag, 26 oktober 2017 05:19
  Flemming Thomsen

  Uddannet cand. phil fra Københavns Universitet. Freelance-redaktør af tidskrifter og magasiner, udarbejdelse af nyhedsbreve, redigering og markedsføring på internettet. Har arbejdet med international ejendomsformidling, virksomhedsrådgivning herunder etablering af udenlandske selskaber, handel på nettet og som iværksætter af netbutikker.

  Journalistik og kommunikation: Redaktionsarbejde for Børsen Internet, Bolig Berlin (informationschef og medstifter), Danske Markedsøkonomer, freelanceredaktør SAM-DATA/HK.

  Levering af artikler til Berlingske Tidende, Politiken, Dagbladenes Bureau, BådNyt, UD & SE, Computer Reseller News m.fl.

  Website: www.deadlinepress.dk

  Best rated