Bandet, der spiller rock primært fra 70'erne. 

Her kan du høre musikken:

Rolling Stones, Dead Flowers

Det slår virkelig står slemt til med hygiejnen på vores smartphones. Særligt dem med lædercover.

Hvis dit barn ikke skal have livslang allergi, skal du sætte ind så tidligt som muligt. Hudallergi forsvinder nemlig ikke igen, men er noget dit barn skal døje med resten af livet, når først det er kommet. Læs med her og få de bedste forebyggende råd fra eksperten Lene Stiil fra AllergyCertified, så du kan beskytte dit barn.

Skab værdi med cirkulær økonomi og ny teknologi

Verdens Skove tilbyder i samarbejde med Den Danske Naturfond skovcertifikater, der støtter vildere og mere mangfoldig urørt skov i Danmark. Men hvad er det præcis, pengene går til? Det kan du blive klogere på her.

Skal man lytte til sin optiker, når de siger, at man skal have nye briller? Læs en oplevelse fra den virkelige Verden fra en journalist, der har nået læsebrille-alderen og gik priserne og kvaliteten grundigt igennem.

Otte ud af ti danskere ønsker, at moderne sikkerhedsudstyr i bilen skal være standard, viser undersøgelse, FDM har lavet. EU er på vej med krav om mere sikkerhedsudstyr i nye biler.

Skal du have en flyttekasse i høj kvalitet, så køb den billigste fra Harald Nyborg eller den bedste fra Bauhaus. Prisen ligger tæt på de billigste kasser med 4 mm et-lags bølgepap - og så kan de holde til lidt mere.

Næsten alle har hørt: Læsning i dårlig belysning er skadelig for dine øjne. Men de seneste undersøgelser viser heldigvis, at det slet ikke er korrekt.

It-kriminelle har fundet en ny indbringende indtjeningskilde, hvor de i al hemmelighed overtager din computer og bruger den til at producere Bitcoins på.