42 af de 69 besætningsmedlemmer døde i ulykken, da der brød brand ombord og ubåden ikke kunne reddes. 42 af de 69 besætningsmedlemmer døde i ulykken, da der brød brand ombord og ubåden ikke kunne reddes. Wiki media

Ubåd i Norskehavet udsender radioaktivitet

En atom-ubåd, kaldet Komsomolets, der sank i Norskehavet nær Bjørneøen i 1989, udsender unormalt høje niveauer af stråling.  Der brød brand ud i maskinrummet på grund af en kortslutning og selvom de vandtætte døre blev lukket, spredtes ilden gennem skotter gennem kabelkanaler. Ubåden kunne ikke reddes og sank. Kilde: CNN - Læs artikel

  • Deadline Press
  • Flemming Thomsen

    Uddannet cand. phil fra Københavns Universitet. Freelance-redaktør af tidskrifter og magasiner, udarbejdelse af nyhedsbreve, redigering og markedsføring på internettet. Har arbejdet med international ejendomsformidling, virksomhedsrådgivning herunder etablering af udenlandske selskaber, handel på nettet og som iværksætter af netbutikker.

    Journalistik og kommunikation: Redaktionsarbejde for Børsen Internet, Bolig Berlin (informationschef og medstifter), Danske Markedsøkonomer, freelanceredaktør af Printeren Sam-Data/HK.

    Levering af artikler til Berlingske Tidende, Politiken, Dagbladenes Bureau, BådNyt, UD & SE, Computer Reseller News, svenske, norske, tyske, engelske og australske magasiner etc.

    Hjemmeside: www.deadlinepress.dk