Vores mobiltelefoner er møgbeskidte

Af
  • Mail
  • Deadline Press
Telefoner uden et lædercover er mindre beskidte end telefoner med et lædercover. Telefoner uden et lædercover er mindre beskidte end telefoner med et lædercover. Wikimedia Commons Harland Quarrington

Det slår virkelig står slemt til med hygiejnen på vores smartphones. Særligt dem med lædercover.

Hygiejnevirksomheden Initial har undersøgt smartphones med en ATP-test, som måler antallet af mikroorganismer på en overflade. Resultaterne er skræmmende og viser, at vi vender det blinde øje til når det kommer til renheden af vores mobiler.

Faktisk viste undersøgelsen, at vores mobiltelefoner i gennemsnit var 6,5 gang mere beskidte end et gennemsnitligt toiletbræt.

Læs hele historien hos MereMobil.dk og få tip til, hvordan du rengører din mobiltelefon.

Flemming Thomsen

Uddannet cand. phil fra Københavns Universitet. Freelance-redaktør af tidskrifter og magasiner, udarbejdelse af nyhedsbreve, redigering og markedsføring på internettet. Har arbejdet med international ejendomsformidling, virksomhedsrådgivning herunder etablering af udenlandske selskaber, handel på nettet og som iværksætter af netbutikker.

Journalistik og kommunikation: Redaktionsarbejde for Børsen Internet, Bolig Berlin (informationschef og medstifter), Danske Markedsøkonomer, freelanceredaktør af Printeren Sam-Data/HK.

Levering af artikler til Berlingske Tidende, Politiken, Dagbladenes Bureau, BådNyt, UD & SE, Computer Reseller News, svenske, norske, tyske, engelske og australske magasiner etc.

www.deadlinepress.dk