Lær Windows ordentligt at kende

Af
  • Mail
  • Deadline Press

Her er nogle af de fordele, der følger med Windows 10...

Mange af os bruger dagligt styresystemet Windows på vores computer. Men har du kendskab til det nye Windows 10 Professional, og alt hvad den har at byde på? Hvis ikke, så læs videre om det i denne artikel, og lær mere om alle fordelene ved dette program.

Windows 10 Professional

Windows er et software operativsystem eller styresystem, som er produceret af Microsoft. Den oprindelige udgivelse var helt tilbage i 1985, men er selvfølgelig siden hen blevet markant opdateret. Det giver god mening at opdatere dit Windows-program. De nyeste versioner beskytter bedst mod virus og de kan mere end de gamle versioner. I dag er vi nået frem til Windows 10 Professional, som giver flere fordele end nogensinde. Men samtidig er det et stort program, som man må lære at kende for at kunne udnytte det optimalt. Eller helt enkelt kan du spørge – hvad er der i det for mig?

Det perfekte arbejdssystem

Windows 10 Professional fungerer perfekt til dig der bruger meget tid på arbejdet. Den har nemlig den funktion der hedder ”fjernlogon”, som gør det muligt for dig at logge på din arbejdscomputer, hjemmefra. Det er en smart måde hvorpå du kan logge på din arbejdscomputer uanset hvorhenne du er. Sidder du fast i toget, men har vigtige dokumenter på din arbejdscomputer, så kan du med hjælp fra Windows 10 Professional nemt få adgang til dokumenterne alligevel. Det gør det hele langt mere smart og praktisk, og giver dig nemmere adgang til at få lavet det du skal, når det kommer til dit arbejde.

Omgå spærring af Pirate Bay

Os computerbrugere kan godt lide at udforske nye programmer og guides. Der findes tonsvis af begge dele, og der findes efterhånden ikke noget som et program eller en guide ikke kan hjælpe med. Måske husker du siden Pirate Bay som i lang tid blev beskrevet som værende der hvor man kunne downloade ulovlige filer og informationer. Dog skal det lige siges, at der også findes massevis af lovlige dokumenter og derfor kan du – med hjælp fra Windows endnu engang, omgå spærringen og benytte Pirate Bay igen. 

Benyttes verden over

Med Windows kan du opnå mange ting. Windows er verdenskendt og bliver benyttet verden over. De hyppige opdateringer, samt styresystemet som er ganske simpelt at finde rundt i, gør det nemt for brugeren frit at benytte uden problemer. Microsoft har lagt meget tid og mange kræfter i at designe et brugervenligt software, som er nemt for alle. Der findes flere forskellige opdateringer, såsom Windows 7 og 8, men du skal huske at holde dig opdateret med det allernyeste, for at opnå de bedste resultater. Benytter du dig af lettere forældet software, så vil du opleve, at det ikke altid fungerer sammen med nyere elektronik. Med Windows 10 Professional vil du ikke opleve problemer med dette, tværtimod vil det hele køre præcis som det skal.   

Her er 10 grunde til at anvende Windows 10:

Nemmere at navigere med mus
Den nye Edge browser til internettet er bedre end IE
Windows 10 har stemmestyring
Windows 10 understøtter flere skriveborde
Windows 10 kan også bruges på en touchskærm
Windows 10 er mere sikkert mod virus og hackere
Startmenuen er tilbage
DirectX 12 gør spil hurtigere
Windows 10 er generelt hurtigere
Windows 10 er fremtiden