Nu kan robotten vaske vinduer

Af
  • Mail
  • Deadline Press
Bamibot sættes på vinduet og virker bedst i store byggerier. Bamibot sættes på vinduet og virker bedst i store byggerier. Pressefoto

Mamibot er en vinduespudserrobot, specielt designet til større vinduespartier og vinduer i høje bygninger. Steder, hvor det kan være svært og måske endda farligt at komme til. Mamibot suger sig fast på ruden og pudser den – helt selv! Så kan du bare sidde og kigge på. Næsten da.
Mamibot er udstyret med specialdesignede, vaskbare mikrofiberpuder. Robotten navigerer intelligent og husker, hvor den har været tidligere, så du kan være sikker på, at hele ruden er pudset. Robotten suger sig fast på ruden med så høj styrke, at den kan bære hele 7 kg. Du kan fjernbetjene robotten via din smartphone.

En ekstra sikkerhedsforanstaltning er sikkerhedslinen, for robotten vil kun fungere, når den er monteret. Ligeledes kantsensorer, som sikrer, at den kan fungere på fx en glasdør uden ramme. Et batteri sikrer, at den ikke falder ned fx i tilfælde af strømsvigt.
Mamibot kan ikke erstatte den traditionelle vinduespudsning, men den vedligeholder, så du ikke skal pudse dem selv nær så ofte. Til både udendørs og indendørs pudsning.

Vejledende pris: 2.999,- DKK

Mamibot er et amerikansk brand, der stræber efter at revolutionere husholdningen med robotter, der kan gøre det hele meget nemmere. De har et bredt udvalg af alle typer robotter, så du kan få robotter til at klare alle hjemmets hårde og krævende opgaver. Kvaliteten er i højsæde og nytænkning er et nøgleord for virksomheden. De vil gerne sikre, at du om forbruger får lige det du ønsker. De er en virksomhed, der producerer de mest omfattende robotter til rengøring i verden. Der findes robotter til enhver slags og prisklasse, herunder med forskellige funktioner og features, så du kan finde en robot der passer præcis til dig. Som et af de mest lovende brands vokser Mamibot til at blive iblandt top tre indenfor husholdningsrobotter i Europa.

Daniel Brøns

Daniel Brøns er uddannet journalist og har gennem tiden arbejdet med især teknologi. Han er uddannet IT-systemudvikler og har i en årrække arbejdet med forskning, viden, teknologi og uddannelse. Gennem tiden har han blandt andet skrevet for uddannelsessektoren, Illustreret Videnskab, PC World, de danske IT-fagforeninger, Microsoft, Sony og GN Netcom. Karrieremæssigt har han både arbejdet som almen journalist i Region Sjælland, ligesom han har arbejdet med ommunikation og rådgivning.

Mere i denne kategori: « Lær Windows ordentligt at kende