Hakan Akkaya SS18 kollektion – inspireret af eksistentialisme

Af
  • Mail
  • Deadline Press
Hakan Akkaya inspireret af ateister som Søren Kierkegaard Hakan Akkaya inspireret af ateister som Søren Kierkegaard

 Super mode i New York inspireret af eksistentialisme

Eksistentialisme er en forholdsvis moderne tankegang, der af mange anses for at være grundlagt af den danske teolog og filosof Søren Kierkegaard (1813-1855), men den slår først igennem som egentlig filosofisk retning i tiden mellem de to verdenskrige og i efterkrigsårene. Den moderne eksistentialisme grundlægges af den franske filosof, digter og forfatter Jean-Paul Sartre (1905-1980).

Eksistentialister mener, at mennesket skaber sin egen tilværelse, altså sin egen eksistens og identitet, igennem valg og handling. Meningen med tilværelsen kan kun skabes som følge af de valg, vi træffer.

Hakan Akkaya har skabt en dramatisk kollektion i denne sæson.  Ifølge Hakan drejer skønhed sig ikke om, hvordan du ser ud, men hvad folk ser i de ting, du værdsætter og elsker. Eksistentialismen er her ikke kun en måde at tænke på, men også en måde at forholde sig på med følelse, indlevelse og kærlighed.

11th September 2017, New York

HER KAN DU SE MODETØJET FRA HAKAN AKKAYA

 

Flemming Thomsen

Uddannet cand. phil fra Københavns Universitet. Freelance-redaktør af tidskrifter og magasiner, udarbejdelse af nyhedsbreve, redigering og markedsføring på internettet. Har arbejdet med international ejendomsformidling, virksomhedsrådgivning herunder etablering af udenlandske selskaber, handel på nettet og som iværksætter af netbutikker.

Journalistik og kommunikation: Redaktionsarbejde for Børsen Internet, Bolig Berlin (informationschef og medstifter), Danske Markedsøkonomer, freelanceredaktør af Printeren Sam-Data/HK.

Levering af artikler til Berlingske Tidende, Politiken, Dagbladenes Bureau, BådNyt, UD & SE, Computer Reseller News, svenske, norske, tyske, engelske og australske magasiner etc.

www.deadlinepress.dk