Sådan passer vi bedst på vores kæledyr Fremhævet

Af
  • Mail
  • Deadline Press
Sådan passer vi bedst på vores kæledyr Pixabay

Dyr fylder meget hos mange af os. Hunde, katte, marsvin og mange andre tager vi til os, og formår at få de bedste kæledyr.

Der følger dog mange ting med, når det drejer sig om dyr. Selvom de er søde og sjove, så er det også vigtigt at tage sig godt af dem, og sørge for at de trives og har det godt i hjemmet.

Få hjælp til vanskelige knuder i pelsen

Hunde især er gode til at få viklet deres skønne pels ind i alverdens ting under leg, og det kan være med til at skabe nogle ret så heftige knuder i pelsen, som kan være helt forfærdelige at skulle af med igen. Nogen ejere prøver at børste sig igennem dem, men uden videre succes. Andre prøver at klippe knuderne væk, men det resulterer blot i en lidt anderledes og måske ikke så pæn frisure på hunden. Ved hjælp af en hundesalon kan du selv slippe for at skulle rode rundt med den filtrede pels, og i stedet nyde godt af, at det er professionelle der tager sig af det på en ordentlig måde.

En ny ven til familien

Der er mange måder hvorpå et kæledyr kan trives. Først og fremmest handler det som nævnt ovenfor, at de har det godt og at de ikke er i smerter, hvad end det er filtreret pels eller alt for lange negle. Noget helt andet kan være, at dit kæledyr føler sig ensomt. Hvis du bruger meget tid udenfor hjemmet, så kan det muligvis være en god idé at overveje et kæledyr til, som kan fungere som en ven til dit nuværende dyr. Hos Dyrevaernet.dk har du mulighed for at adoptere et nyt kæledyr, som du enten vælger at træne fra helt lille, eller også kan du få et dyr med en lidt højere alder, men som muligvis allerede har kendskab til det med at omgås andre dyr.

Se efter signaler

Vores pelsede venner er vigtige for os, og derfor er det også helt afgørende at vi holder godt øje med, hvordan de trives og har det. De kan selvfølgelig ikke tale, men derfor er det stadigvæk vigtigt at se efter signaler, og finde ud af, hvad vi kan gøre for at de har det så godt som overhovedet muligt.