Find de bedste nyheder inden for computer, teknologi og it-verdenen

Af
  • Mail
  • Deadline Press
Find de bedste nyheder inden for computer, teknologi og it-verdenen Pixabay

Computerworld leverer giver dig det daglige overblik.

Det går stærkt i it-branchen, og det er alfa omega at holde sig opdateret om de seneste trends, opdateringer og programmer i både Danmark og internationalt for at have fingeren solidt placeret på pulsen. Men hvilke sider er egentlig de bedste på det danske marked til at holde dig opdateret inden for it-nyt?

Kvalitetsnyheder og nørdede niche-artikler inden for software og it

Forestil dig en side, hvor der dagligt opdateres det seneste nyt inden for it og teknologi helt gratis. I dette tilfælde er Computerworld.dk et helt oplagt valg at besøge, hvis du ønsker at lære kvalitetsartikler om nyheder fra it-branchen i både ind- og udland.

Med de publicerede nyheder på https://www.computerworld.dk/ er du sikret at være opdateret på alt fra it-sikkerhed, software, GDPR, de store og små Tech-virksomheder i Danmark og udlandet.

Ønsker du i stedet at lytte til it-trends og nyheder, har Computerworld lanceret podcasten Tech om ledelse, teknologi og forretning inden for it-branchen. Computerworlds podcast Tech kan både downloades i Itunes eller via et RSS-link.

Computerworld.dk tilbyder også en premium-udgave til dig, der som it-professionel ønsker endnu flere kvalitetsartikler med kritisk journalistik inden for ledelse, forretning og it-teknologi. Et abonnement til Computerworld Premium fås lige nu til en intropris på 19 kr. for den første måned.

Danske it-guides om software, hardware og it-økonomi

En anden relevant side inden for teknologi, computer og it-artikler er hjemmesiden http://www.it-artikler.dk/.

Her finder du danske it-guides om hardware og software, ligesom der også på it-artikler.dk findes flere artikler med økonomiske råd til it-udstyr og programmer. Sammenlignet med https://www.computerworld.dk/ bliver it-artikler.dk ikke opdateret dagligt, men i stedet ugentligt.  

På It-artikler.dk finder du foruden ovenstående også et forum, hvor du som bruger kan stille spørgsmål til forskellige emner inden for it- og teknologi, ligesom du i forum-funktion kan søge råd til fejlfinding, hvis du skulle have it-vanskeligheder.

På opsummerende vis henvender Computerworld.dk sig i højere grad til it-professionelle, der ønsker dagligt nyt og niche-artikler, mens http://www.it-artikler.dk/ henvender sig til almindelige it-brugere, der ønsker et mere overordnet overblik inden for it-emner, guides og vejledninger.