Sådan får du succes som iværksætter

Af
  • Mail
  • Deadline Press
Sådan får du succes som iværksætter Pixabay

Sådan får du succes på nettet med din nystartede virksomhed.

Har du lige startet en ny virksomhed, eller går du i overvejelsesfasen om at gøre det?

Så er denne guide lige noget for dig, hvor vi vil komme ind på, hvordan du fra start får succes på internettet med din nystartede virksomhed.
En god start er nemlig utrolig betydningsfuld, og hvorfor ikke gøre alt det rigtige fra starten af?
Vi vil bl.a. komme ind på hvorfor du skal vælge dine sociale medier med omhu, samt hvordan du kan researche dig til frem til den viden, du mangler for at skabe succes på nettet.

Vælg dine sociale medier med omhu
Først og fremmest er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om din målgruppe på nettet. Hvad er formålet med din tilstedeværelse? Hvilken målgruppe vil du gerne ramme?
Når du har svaret på, hvad du vil, og hvem du vil gøre det over for, er du allerede langt.
På den måde kan du nemlig lægge den bedste strategi for din tilstedeværelse på de sociale medier, som er altafgørende for, hvilke sociale medier du skal bruge.
Et eksempel kunne være, at hvis din målgruppe + 60 år, så er det snarere Facebook du investere din kostbare tid i frem for andre sociale medier. Ønsker du i stedet at ramme en målgruppen, der aldersmæssigt placerer sig midt i 20’erne, er Instagram alene eller en kombination af Instagram og Facebook snarere svaret.
Det er vigtigt, at du ikke blot opretter dig på alle medier der findes, hvis du ikke har ressourcer og kompetencer til at administrere de respektive sider.
En Facebookside uden opslag og aktivitet blandt brugerne er næppe meget værd for din forretning, hvorfor det er væsentligt at fokusere, når det kommer til sociale medier, frem for desperat at skyde med spredehagl.

Research dig frem til den viden, du mangler
Som nyopstartet iværksætter skal du kunne det hele: Du skal kunne sælge, levere varen, være bogholder, revisor og blæksprutte på én og samme tid.
Derfor vil der højst sandsynligt altid være viden, du mangler inden for specifikke områder.
Fra starten af kan du ikke være ekspert inden for alting, men heldigvis det mindst ligeså vigtigt, at du kender dine begrænsninger, og derefter tager den derfra.
På nettet finder du heldigvis massevis af guides til, hvordan du finder relevante nyheder inden for teknologien: deadlinepress.dk/artikler/teknologi.
Derudover kan YouTube også være et rigtig godt sted for dig som nyopstartet iværksætter at benytte. Du kender nok allerede YouTube, men måske udnytter du ikke det tonsvis af læringsmateriale, der ligger inde på videoplatformen. Ofte kan du få komplicerede begreber og værktøjer forklaret på kort tid, hvorfor du kan effektivisere din tid mest muligt. Netop tiden er også altafgørende som iværksætter, og er et dagligt regnskab, der skal prioriteres og i sidste ende gå op.
Når du har dette på plads, er arbejdet med SEO i den grad også værd at kaste et blik på. Her findes heldigvis også masser af gode og informative sider som www.sogemaskiner.dk/artikler/ , der gør dig langt klogere på vigtige arbejdsredskaber, der er værd at indtænke i din daglige digitale tilstedeværelse.