Road Band

Af
  • Mail
  • Deadline Press
Musik fra 1900-tallet, som du aldrig har hørt... Musik fra 1900-tallet, som du aldrig har hørt...

Road Band, dansk band fra begyndelsen af 1980.

Bandet havde skiftende medlemmer gennem tiden. Her er det Lars Verdich sang og acc. guitar, Preben Espesen sang og lead guitar, Kurt Mortensen sang og keyboard, Flemming Thomsen bas og Bøncke på trommer. Optaget i 1984 sådan cirka. Den første sang "Fra Panama til Terra del Fuego" er skrevet af Lars Verdich. Alle sangene her er optaget i en kælder, som ikke havde meget tilfælles med et studio udover, at der ingen vinduer var, og at man kunne lukke døren ind til "båndoptagerrummet" :) hvor Ove sad og drejede på en 12 kanals mixerpult, hvor to af kanalerne ikke virkede. Til gengæld kan man høre, at der er tale om analoge optagelser, der først senere er blevet konverteret til Mp3-filer. 

"Fra Panama til Terra del Fuego" af Lars Verdich

{podcast id=5}

"Har du set mit hjerte" af Tina Haag.

{podcast id=8}

"Jeg er så lykkelig" af Kurt Mortensen. 

{podcast id=6}

"Sidder på en Café" af Flemming T.   

{podcast id=7}

 

 

Flemming Thomsen

Uddannet cand. phil fra Københavns Universitet. Freelance-redaktør af tidskrifter og magasiner, udarbejdelse af nyhedsbreve, redigering og markedsføring på internettet. Har arbejdet med international ejendomsformidling, virksomhedsrådgivning herunder etablering af udenlandske selskaber, handel på nettet og som iværksætter af netbutikker.

Journalistik og kommunikation: Redaktionsarbejde for Børsen Internet, Bolig Berlin (informationschef og medstifter), Danske Markedsøkonomer, freelanceredaktør af Printeren Sam-Data/HK.

Levering af artikler til Berlingske Tidende, Politiken, Dagbladenes Bureau, BådNyt, UD & SE, Computer Reseller News, svenske, norske, tyske, engelske og australske magasiner etc.

www.deadlinepress.dk