Deadline Press

Af
  • Mail
  • Deadline Press

JOURNALISTIK - KOMMUNIKATION - BØGER 

Deadline Press består af professionelle og kreative freelancere, som arbejder med journalistik, kommunikation, bøger, public relation samt indhold til websites og på sociale medier.

Vi er udsprunget af mediegruppen Deadline Press i Frederiksborggade og Nansensgade tilbage i 1997, men arbejder i dag på forskellige adresser. Vi har gennnem årene leveret stof til alle førende magasiner og dagblade i Danmark samt til adskillige udenlandske publikationer.

Fælles for gruppen er, at vi arbejder professionelt og engageret med stor faglig viden inden for hver vores felt. Vi skriver bøger, artikler, skaber indhold i nyhedsbreve og på websites, udfører markedsføringsopgaver og synliggør din virksomhed på de sociale medier. Du kan se eksempler på vores arbejde på denne hjemmeside. Læs artikler (C) gratis på 'Deadline Press Magazine'.

Flemming Thomsen

Uddannet cand. phil fra Københavns Universitet. Freelance-redaktør af tidskrifter og magasiner, udarbejdelse af nyhedsbreve, redigering og markedsføring på internettet. Har arbejdet med international ejendomsformidling, virksomhedsrådgivning herunder etablering af udenlandske selskaber, handel på nettet og som iværksætter af netbutikker.

Journalistik og kommunikation: Redaktionsarbejde for Børsen Internet, Bolig Berlin (informationschef og medstifter), Danske Markedsøkonomer, freelanceredaktør af Printeren Sam-Data/HK.

Levering af artikler til Berlingske Tidende, Politiken, Dagbladenes Bureau, BådNyt, UD & SE, Computer Reseller News, svenske, norske, tyske, engelske og australske magasiner etc.

www.deadlinepress.dk
Mere i denne kategori: Press room »