Få din nyhed ud i medierne

Af
  • Mail
  • Deadline Press

Deadline Press hjælper organisationer og virksomheder med at nå ud i medierne med deres budskaber og herunder at skabe omtale på de sociale medier.

Vores udgangspunkt er altid at formidle den gode historie med fakta og velunderbygget journalistik/content marketing.

Content marketing virker
Mens traditionel reklame har fået sværere ved at slå igennem i en verden med for mange budskaber, så lytter vi stadig til de gode historier - især hvis de bliver delt af nogen, som vi stoler på. Derfor handler markedsføring i dag om at finde ud af, hvilke historier du kan bidrage med til et åbent samfund, der gerne vil i dialog med dig, men som ikke vil påduttes noget. 

Gode historier bliver rost, anerkendt, delt - og fundet på internettet. Og har du selv et netværk at dele i, kan du medvirke til at give din historie en ekstra tur i den positive spiral. Dine kunder hjælper dig gerne, hvis du deler historien med dem først - gennem nyhedsbreve - eller via sociale medier. Selv dit Public Relations arbejde virker pludselig, hvis du arbejder med gode historier.

Netværket omkring Deadline Press har professionelle tilmeldt, som har fødderne solidt plantet i Public Relations eller i journalistikken. I begge tilfælde gælder det om at skrive historier, som folk vælger at bruge deres fritid på at læse. Det er med andre ord her, du får historien drejet, så dit publikum får lyst til at kende dig nærmere og komme tættere på.

Det kan du typisk få hjælp til:

  • Journalistisk artikel om dit produkt eller budskab - inklusive interviews over telefon og basal research. 
  • Eksponering via sociale medier.
  • Kontakt til nøglejournalister via andre journalister eller PR bureauer.
  • Udsendelse af presseinformation til en udvalgt skare af modtagere i mediebranchen via e-mail.
  • Produktion og udsendelse af nyhedsbreve. 
  • Rådgivning.
  • Produktion og tryk af kundehistorier.
  • Produktion eller fremfinding af billeder til dine historier.

Kontakt os her og få et tilbud.

Flemming Thomsen

Uddannet cand. phil fra Københavns Universitet. Freelance-redaktør af tidskrifter og magasiner, udarbejdelse af nyhedsbreve, redigering og markedsføring på internettet. Har arbejdet med international ejendomsformidling, virksomhedsrådgivning herunder etablering af udenlandske selskaber, handel på nettet og som iværksætter af netbutikker.

Journalistik og kommunikation: Redaktionsarbejde for Børsen Internet, Bolig Berlin (informationschef og medstifter), Danske Markedsøkonomer, freelanceredaktør af Printeren Sam-Data/HK.

Levering af artikler til Berlingske Tidende, Politiken, Dagbladenes Bureau, BådNyt, UD & SE, Computer Reseller News, svenske, norske, tyske, engelske og australske magasiner etc.

www.deadlinepress.dk