Deadline Press - online magasin med de gode historier

Deadline Press - online magasin med de gode historier (1)

Her finder du reportager, features, portrætter og nyheder skrevet af hårdtarbejdende journalister i felten. Vi har medarbejdere i Skandinavien, Tyskland, Australien og Sydøstasien.

Vi skriver om det hele, og vi vil gerne være med til at formidle viden, som kan være anvendelig, overraskende, nødvendig og nogen gange måske bare underholdende.

Du er velkommen til at skrive til os, kommentere på det, som vi bringer og i det hele taget give feedback og komme med ideer.

Vi er udsprunget af mediegruppen Deadline Press i Frederiksborggade og Nansensgade tilbage i 1997. Vi har derfor gennnem årene leveret stof til alle førende magasiner og dagblade i Danmark samt til adskillige udenlandske publikationer.

THIS WEBSITE claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.

www.deadlinepress.dk

 

 

Freelancejournalister, fotografer, videoproducere og andre mediefolk er velkomne til at kontakte os vedrørende arbejdsopgaver og samarbejde. Send os en email: Gå til http://www.deadlinepress.dk/kontakt