Skandinaviens største fagmesse for miljøvenlige og økologiske produkter Fremhævet

Af
  • Mail
  • Deadline Press

Eco Life Scandinavia og Nordic Organic Food Fair åbner for tilmelding for besøgende 2019

Tilmelding for besøgende er nu åben for Eco Life Scandinavia og Nordic Organic Food Fair, hvilket markerer nedtællingen til Skandinaviens mest bæredygtige fagmesse. Fagmessen vender tilbage til MalmöMässan i Sverige den 13.-14. november, og tusindvis af nordiske detailhandlere og indkøbere kan begynde at planlægge deres besøg til de særdeles eftertragtede rebrandede fagmesser, dedikeret til at vækste den økologiske, sunde, miljøvenlige og bæredygtige livsstilssektor.

Enestående, mangfoldig, imponerende, fænomenal og sjov, disse er blot nogle af de ord, der er blevet brugt til at beskrive den tidligere udgave af fagmessen, som bød 4.488 deltagere velkommen (fra 66 lande), herunder ledere og indkøbere i detailhandlen fraHolland & Barrett, Life, Helsekost, Matas, Dansk Supermarked, IKEA, Coop Trading, Netto, Lidl, H&M, Magasin du Nord, Midsona og Total Produce.

Dette år attraktive sortiment byder på 500 udstillere, nye internationale pavilloner, nyt indhold (på tre forelæsningsscener), og nye temaområder, herunder et nyt forum for bæredygtighed i detailhandel

Mere i denne kategori: « Ny kræftforskning