Ny bog på vej: Blodmåne over Paradisbyen

Af
  • Mail
  • Deadline Press

"Blodmåne over Paradisbyen" udgives efter sommeren. Her er lidt om handlingen.

To freelancejournalister fra Danmark ankommer til Bangkok i Thailand på deres tur hjem fra Australien, hvor de har været på reportagerejse.

I stedet for at fortsætte hjemrejsen, tager de til en lille kystby sydpå for at besøge den enes onkel. Her møder de en koloni af danskere, som har slået sig ned i byen. De to rejsende bosætter sig, får familie og begynder at sælge boliger i det tropiske land til investeringslystne privatpersoner fra Vesten.

Byen er imidlertid befolket af fidusmagere og gangstere, som har udset sig en bid af kagen. De to hussælgere bliver truet på livet. Er drømmen om et liv i det eksotiske land blevet til et mareridt – eller er der en vej videre?

Bogen er skrevet af Niels Seeberg og Flemming Thomsen, der har levet i Thailand i henholdsvis enogtyve og femten år. Deres fortælling er bygget op om virkelige hændelser.

Flemming Thomsen

Uddannet cand. phil fra Københavns Universitet. Freelance-redaktør af tidskrifter og magasiner, udarbejdelse af nyhedsbreve, redigering og markedsføring på internettet. Har arbejdet med international ejendomsformidling, virksomhedsrådgivning herunder etablering af udenlandske selskaber, handel på nettet og som iværksætter af netbutikker.

Journalistik og kommunikation: Redaktionsarbejde for Børsen Internet, Bolig Berlin (informationschef og medstifter), Danske Markedsøkonomer, freelanceredaktør af Printeren Sam-Data/HK.

Levering af artikler til Berlingske Tidende, Politiken, Dagbladenes Bureau, BådNyt, UD & SE, Computer Reseller News, svenske, norske, tyske, engelske og australske magasiner etc.

www.deadlinepress.dk